zaterdag 3 augustus 2013

Open up herfst

Hoi allemaal,

De open ups zijn ook super leuk te combineren met de schattige stempel kinderen, zoals op deze kaart de Gorjuss, maar ook Magnolia,s zijn er lief op te gebruiken.
Ik heb een echt herfst kaartje met de Open up gemaakt. Vind de open up met de bomen en het hertje zo mooi en je kan er allerlei kanten mee op, hij is leuk voor herfstkaartjes, maar ook voor de kerst of vakantie...
Ik heb op deze kaart allemaal oudere cutting en embossingstencils gebruikt. De blaadjes heb ik gemaakt met het stencil: 6002/0022, de paddenstoelen 6002/0058, het hertje 6002/0071, de border met paddenstoelen 6002/0051. Het rond achter het stempelafdrukje is een Lin en lene stencil 1201/0060.

Liefs Anke
 

 


4 opmerkingen:

 1. Ik ben fan hoor ! mij hoef je niet te overtuigen van pop ups ! helemaal geweldig vind ik deze ! mooi
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje. De pop ups zijn schitterend maar helaas hadden zowel Ineke als ik moeite om ze door de Grand Galibur te draaien en durfden we niet meer kracht te zetten, ik kan ze dus helaas niet gebruiken.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart heb je er weer van gemaakt Anke, super.

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi Anke en wat leuk dat je het ook combineert met wat oudere mallen want daar zit toch ook een uitdaging in vind je niet? lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen