donderdag 12 december 2013

Demo Hobbystunter...

Hallo allemaal,

A.s. zaterdag hoop ik weer een demo te geven bij de Hobbystunter... Deze middag staat in het teken van de super gave lijn Sweet van Mery... Ik wil jullie allerlei mogelijkheden laten zien met deze super gave stencils en ook is er weer een make en take. Dit keer een speciale, want de mensen die graag een bloem met de paper blossom ponsen willen maken, mogen hem deze middag maken voor op hun creatie!! We maken een blokzakje of plat zakje, gevulde met heerlijke kerstkrans koekjes met daarop een bloem en natuurlijk de gave stencils van Mery... dus lekker knutselen voor een klein bedrag.

Ook hebben we deze middag een verloting... de klanten die deze middag mee gedaan hebben met de Make en Take of een product gekocht hebben van het merk Joy!crafts dingen mee om 1 van de 2 paper blocs van Mery thema Sweet te winnen.

Ook ben ik deze middag niet alleen, Antoinette van het Joy! dt team komt deze middag gezellig meekijken, dus al met al een super gezellig middag!!!

Dus komt allemaal gezellig langs tussen 13:00 en 16:30. Koffie staat klaar.

Groetjes Anke

Hobbystunter, Irisstraat 6 te Ridderkerk.4 opmerkingen:

 1. ziet er weer heerlijk uit, zo maakt je het een extra leuk presentje. De bloemen zijn ook weer schitterend.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen
 2. these look so yummi...
  and flowers hv cum up very well

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anke, wat een leuk idee, zo'n zakje met een koekje en een mooie bloem erop! Veel plezier en succes zaterdag. Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prachtig en lekker uit Anke.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen