dinsdag 14 januari 2014

Chalks...

Hallo allemaal,

Joy!crafts heeft hele mooie chalks dozen in haar assortiment. Ondertussen al 5 dozen met verschillende kleuren, zo zijn er 2 parelmoer dozen pastel 6200/0201 en warme kleuren 6200/0205 , dit is chalks met een parelmoer glans erin, 1 heldere kleuren 6200/0203 , 1 pastel kleur 6200/0202 en 1 met aardetinten 6200/0206. Het zijn dozen met 16 kleuren voor een leuke prijs te koop.
Je kunt er vele kanten mee op.
Ik zelf heb gestempeld met watermerk inkt en daarna met chalks eroverheen gegaan, het patroon komt dan heel helder en mooi naar boven. In de hoeken heb ik met de achtergrondembossingstencils nog gemaskt, dit door het stencil op de kaart te leggen en daarna met een sponsje met chalks eraan, eroverheen te gaan. Je krijg dan heel mooi het patroon op de kaart.

Liefs Anke6 opmerkingen:

 1. Geweldige kaart Anke! Mooi geworden met de chalks .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart, chalks zijn de laatste tijd veel te weinig in de spotlights geweest. Leuk om ze hier op deze wijze te zien, meerdere technieken in een kaart.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anke, een oude liefde .. chalk. Het is één van de eerste materialen waarmee ik begon. Moet ze snel weer eens tevoorschijn toveren als ik zie wat een mooie dingen je ermee maakt. Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig geworden, ik ken chalks helemaal niet, is dat een soort panpastels?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi resultaat !

  Een hele fijne week met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen