maandag 7 juli 2014

Walk on the beach...

Dag allemaal,

Ik heb weer een gezellig kaartje gemaakt met het Under the Sea thema. Ik heb 2 vensters in deze kaart gemaakt en daarachter een "schud"gedeelte gemaakt met gel ertussen. In gel zitten kleine luchtbelletjes, die dat leuke water effect geven. 
Verder heb ik de leuke Under the Sea figuren 6002/0328 en 0329 gebruikt en de bloemen border 1201/0082 van Lin & Lene losgeknipt en als ware rondom de vensters gestrooid. 

Liefs Anke3 opmerkingen:

 1. Hoi Anke,
  Wat ben je actief geweest zeg....werd hoognodig tijd om weer eens op je blog te kijken en wat zag ik weer veel moois hier!!! Al die zomerse/strand kaartjes! De prachtige babykamer....die was echt geweldig!! En deze kaart is ook super gaaf met de ronde vensters en gel ertussen wat een goeie tip....heel leuk!! Weer veel freubel plezier en ik kom wel weer eens aanwaaien! Als je nog op vakantie gaat wens ik je veel plezier en mocht dat niet zo zijn....thuis is het ook heel goed vertoeven....in ieder geval de vakantie modes lekker aan!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat heb je dat schitterend gemaakt, echt een super mooie kaart ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart zeg, zoveel leuke details te bewonderen. Het plaatje wat je gebruikt hebt is ook al zo mooi, prachtige kaart.
  liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen