maandag 28 maart 2016

Baby...

Dag allemaal,

Hoe gaaf is dit, de achtergrond heb ik gemaakt met de pigmentmarkers en het olifantje ingekleurd met de nieuwe brushmarkers , beide van Winsor & Newton. En een heel lief babykaartje van gemaakt.

De achtergrond heb ik gemaakt met het Polybesa stencils ATC met sterretjes en 3 kleuren pigmentmarkers blauw: 047,  053 en 065. Hoe ik dat doe, zie je hier: http://www.ankeskaartenhoekje.blogspot.nl/2016/03/pigmentmarkers-gelliplate.html

Het olifantje heb ik ingekleurd met de brushmarkers blauw C429, huidkleuren o518, o729 en o819 en de kleuren grijs cg1, cg2, cg3 en cg4.

Wat is nu het verschil tussen deze 2 markers... Het verschil is, dat de pigmentmarker een hele natte marker is, hierdoor kun je hem op speciaal pigmentmarkerpapier goed blenden, mengen en lang bewerken. Ook heeft hij veel pigment en blijven de kleuren, ook na het drogen tenminste 100 jaar kleurecht.  Hij is niet geschikt voor inkleuren, dus echt voor achtergronden.

De brushmarker is een alcohol maker met een zachte penseelpunt, speciaal voor het inkleuren van stempelafdrukjes. Door de zachte penseelpunt, kun je hem heel goed blenden, waardoor je geen aanzet ziet en het gekleurde heel mooi overvloeit. 
1 opmerking: