vrijdag 28 oktober 2016

Herfststuk...

Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie iets anders laten zien, dan kaarten. Gisterenavond heb ik samen met mijn moeder, schoonzus en nichtje een leuke workshop gevolgd met bloemen.
Jammer genoeg was 1 schoonzusje ziek en de andere had al een afspraak, want gezellig met z,n allen wat ondernemen is juist leuk!

We zijn begonnen met jute een pompoen te maken. Wat leuk om al die verschillende pompoenen te zien. We zaten met een leuke club dames, dus zoveel dames, zoveel verschillende pompoenen en dat geldt uiteindelijk ook voor het eind resultaat van het herfststuk. Iedereen dezelfde materialen, maar iedereen toch zijn eigen uitwerking.

Wil je ook eens zo een gaaf stuk maken, neem dan eens een kijkje op het blog van Esther. Hier kan je alle info vinden: http://crea-roosje.blogspot.nl/

Dit is mijn herfststuk geworden, hij staat nu op de salontafel te pronken en we kunnen er nog lang plezier van hebben, want alle materialen kunnen mooi indrogen:Even een foto van ons vieren, want een gezellige avond, moet toch even worden vastgelegd...
Het was echt gezellig!

 
Hier nog 2 actie foto,s, op deze foto,s kan je goed zien, hoe geconcentreerd we bezig zijn...Groetjes Anke

1 opmerking:

  1. Leuk zeg een blog over onze workshop!
    En fijn dat jullie nu van het mooie stuk kunnen genieten!
    Liefs Esther

    BeantwoordenVerwijderen