maandag 21 mei 2018

Bloghop

Dag allemaal,

Vandaag start er weer een bloghop op ons Joy!Crafts blog. Onze dames zijn weer met de nieuwste producten  uit de juni collectie aan de slag gegaan en hebben voor jullie de mooiste creaties gemaakt.
Wat zijn er weer prachtige producten uitgekomen. Mooie sets designpapier. Prachtige stencils, zoals een ovaal, takjes, bloemetjes, randjes, maar ook weer 2 leuke Mix & Match stencils in vorm van een bloem en vlinder. Een leuke Mon Ami eenhoorn en een Ballerina... Op deze foto staat onze hele nieuwe collectie van juni:


Bij een bloghop, hop je van blog naar blog en laat bij iedereen een reactie achter. De dames die meedoen zijn: Nans, Geertje, Henriëtte  en
Als je bij alle dames gekeken hebt, (klik op de naam boven de foto), dan kom je weer terug bij het Joy!Crafts blog en laat je daar ook een reactie achter.
Onder degene die een reactie achter gelaten hebben bij alle dames, verloten we een leuke prijs. De winnaar maken we maandag 28 mei bekent. Hoppen jullie gezellig mee?

Ik ben ook met deze leuke producten aan de slag gegaan en deze kaart gemaakt. De kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de Make a Card with Joy!Crafts die Petra afgelopen maandag gegeven hebt op facebook.  Wat een leuk model en natuurlijk leuk om te combineren met de nieuwste artikelen. Wil je deze kaart ook nog maken en kans maken op een hele mooie prijs en gastdesigner voor de maand juni. Kijk dan snel op het blog: https://joycraftsnl.blogspot.nl/2018/05/make-card-with-joycrafts-17.html


Toen ik het prachtige nieuwe designpapier 6011/0549 Tropical Summer zag, moest ik gelijk denken aan de leuke flamingo 6002/0506.  Ook vind ik de Mix & Match stencils super gaaf, dus de bloem vorm 6002/1086 past hier geweldig bij. We hebben ook handig dubbelzijdig effen papier hiervoor de Matching Uni Colors, maar dit keer heb ik het met designpapier gedaan.
Zo krijg je bij deze kaart/boekje een leuke voorkant, die toch eenvoudig is.



In de binnenzijde van de kaart/boekje, heb ik leuke foto's van flamingo's geplakt, zo kan je van een leuke moment een leuke herrinneringskaart/boekje maken. Voor jezelf, maar ook leuk om aan iemand kado te geven. 
De nieuwe ijsjes vond ik er ook wel heel leuk bij passen. Gewoon een heerlijk vakantie gevoel en zomer!!!



18 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee en echt een verrassing als je het opent! Heel vrolijk zo met die flamingo en het is dan ook een heel vrolijk DP. Prachtige creatie Anke. Fijne 2e Pinksterdag, groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldig :) dit model kaart staat ook nog op mijn to do lijstje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi model is dit en wat is het een vrolijke kaart geworden. Heerlijk al die kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat super gaaf is deze flamingo.
    En wat heb je er een gave kaart mee gemaakt.
    Prachtig.

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk zomerse kaart, heel leuk met die flamingo! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super zomerse creatie! Mooi!
    Gr. Margriet R

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Création d'été superbe avec ce livret carte, que de jolies couleurs ! je vais voir le tuto pour faire cette carte, qui peut très bien faire un petit album aussi ! et le flamant rose est toujours à la mode avec les feuilles exotiques !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow... I love the way this card folds! It looks like fun to make! Lots of pretty details! Beautiful papers and die cuts!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een gave kaart! Een leuk model ook! Het papier is erg vrolijk en het ijsje er bij oast heel goed! Super gaaf. Groetjes, Eline van Elven

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat ontzettend gaaf is dit Anke. Geweldig!
    Grorrten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. This card is incredible.
    Valerija xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat is een heel zonnig zomers kaartje, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke vrolijke zomerse kaart. En die flamingo is super leuk.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een heerlijke zomerse kaart! Erg leuk dat design papier.
    Ja en de flamingo’s . Enig! Het geeft je een heerlijke zomers gevoel!
    Groetjes Wijnanda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw een prachtige kaart heb je weer gemaakt. Wat leuk zeg dat Tropical dessinpapier. Groetjes Monica

    BeantwoordenVerwijderen