dinsdag 13 augustus 2019

Winter wonderland

Dag allemaal,

Deze maand zijn er 2 setjes met prachtige herten uitgekomen. De grote hert met een gewei 6002/1350 en de kleine hertjes 6002/1349. Leuk voor je herfst, kerst of winterkaarten.
Ik heb er een winterkaart meegemaakt. Ik heb er de prachtige bomen uit de landschapstencils 6002/1171 en 1176 bij gebruikt. Deze gestanst uit designpapier met een stipje, zo lijken het net besneeuwde bomen en dat het nog sneeuwt...2 opmerkingen:

  1. k wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terug heb gekregen, ik wil de mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spell caster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij hielp Ik heb onlangs mijn relatie herenigd met mijn man die me gedumpt heeft. Toen ik contact opnam met Wiseman, heeft hij een liefdesbetovering voor me uitgesproken en mijn man die zei dat hij niets meer met me te maken had, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu erg blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt met een duurzame oplossing
    via e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551

    BeantwoordenVerwijderen