zaterdag 10 mei 2014

Band-it armbandje...

Hallo allemaal,

Er zijn super leuke add-ies te koop voor aan de Band-it armbandjes, dit zijn kleine charms, die je heel gemakkelijk mee weeft in je armbandje. Deze leuke armband heb ik gemaakt met poezen add-ies 6380/0012 erin. Ik laat jullie stap voor stap zien, hoe je op de Band-it loom 6200/0800, deze armband maakt.Als allereerste maak je de loom op de juiste manier, door de rijen te verplaatsen. De bovenste rij  wijzen de pijltjes tussen de pinnen van rechts naar links en op de onderste rij, wijzen de pijltjes van links naar rechts.


 Je begint rechts op de bovenste rij, door 2 elastiekjes , hier een zwarte en witte om de pinnen te doen. Zo ga je alle pinnen af met de pijl mee.


Op de kop van de loom, ga je gewoon verder tot je bij de onderste rij bent en dan ga je met de pijltjes mee op de onderste rij weer naar rechts.


Op het eindpunt waar je stopt, wikkel je 2x een extra elastiekje op de pin, dit is je stop.


Door de Add-ies steek je ook een elastiekje


Je neem 14 witte elastiekjes en 14 blauwe en knoop die aan elkaar.


Deze wikkel je met het witte elastiekje per om de pinnen en dan 2 bij elkaar.


Je begint op de kop , je laat 2 pinnen leeg, dan doe je de add-ies bevestigen, daarna hou je weer 2 pinnen leeg en bevestig je de elastiekjes enz.


Waar je gestopt bent en het witte eindstopje hebt gemaakt, begin je met loomen, dit doe je door de haaknaald in het gat te steken en de onderste 2 elastiekjes, 1 zwarte en 1 witte om hoog te halen en om de eerst volgende pin heen te doen.


Zo doe je dat bij elke pin, je steekt in het gat, pak de 2 onderste elastiekjes en haal hem over de eerst volgende pin heen.Zo loom je heel de armband, tot het begin punt.


Dan bevestig je de laatste elastiekjes op je haaknaald en dan kan je de armband er zo aftrekken.


Je maak de elastiekjes op de haaknaald aan elkaar om er een s clipje aan te bevestigen.


Het andere einde van het s clipje zet je vast aan de witte eindstop.


Nu nog de bloemetjes, je rek het blauwe elastiekje uit en rol hem tussen je vingers op, laat hem los en hij krult om zichzelf heen, zo lijken het net kleine bloemetjes. Dit doe je met alle elatiekjes.


Groetjes Anke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten